Konges Sløjd Latex - Mio pacifier - 6-18 mnd - Rose

Vorige Artikel 7 van 25 Volgende
€ 6,65
Voorraad 6 stuks

De fopspenen van Konges Sløjd zijn zo leuk! Deze fopspeentjes zijn gemaakt uit latex en het design is ook nog eens super mooi.

Het merk Konges Sløjd heeft deze fysiologisch latex fopspeen in vier verschillende kleuren: blush - lemonade - light green of roze. De vorm is rond en gegoten uit één stuk. Hierdoor zijn er geen randjes en kunnen er geen vuiltjes achter blijven. Dit is een pluspunt voor de hygiëne van de fopspeen!

 

ze latex fopspeentje van Konges Sløjd heeft een ronde vorm. Gegoten uit 1 stuk, zonder randjes waardoor de speen heel hygiënisch is en er geen vuiltjes achter blijven.

  • Beschikbare maten: 0-6 M / 6-18 M
  • Materiaal: 100% natuurlijk rubber
  • Gegoten uit één stuk, zonder randjes, wat het extra hygiënisch maakt

Let op! Door het feit dat het een natuurproduct is kan de vorm van speentjes van dezelfde maat wel lichte verschillen vertonen. 

Schoonmaken doe je best door hem voor gebruik te steriliseren. Laat goed drogen. Reinig regelmatig je fopspenen en vervang ze tijdig.

Mama, we see you

Wij zien je vermoeide ogen, je blik die soms staart op oneindig. Jij, die om 21u naar bed strompelt. Nog vlug een wasmachine insteekt.

Maar hé, het is oké! Want wij zien ook jouw glimlach wanneer je naar je kleine Alpaca kijkt. Wij zien al je harde werk. Wij zien je doorzettingsvermogen, je engelengeduld en je oneindige liefde.

Wij zijn er voor je, laat ons gerust weten hoe wij jouw leven aangenamer kunnen maken. 

© 2020 - 2021 Petit Alpaca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel