Wie zijn wij bij Petit Alpaca?

 

Shana, mama van Mathieu (2020) en Maxime (2023).

                                      Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Met een newborn in huis, ervaart Shana de gezellige, alledaagse drukte. Wat niet wil zeggen dat het altijd van een leien dakje loopt! De ene moment gaat alles super goed en nog geen vijf minuten later kan ook alles weer om zeep zijn. Maar dat vindt ze niet erg. Improviseren is één van haar sterkste kanten en een mooi pluspunt in haar leven als mama. 

Als mama denkt ze vaak na over waar het leven nu echt om draait. Welke obstakels we soms ook tegen komen, wat er uiteindelijk écht toe doet is qualitytime met je kind. En daar is waar Shana ook voor wil staan: kwaliteit in plaats van kwantiteit.

 

 

 

Thaïsa, meter van Jack (2017), vroedvrouw en is all-rounder en social media experte bij Petit Alpaca.

                 Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Thaïsa is zelf (nog) geen mama maar wel trotse meter van Jack. Meteen werd er belist dat onze mascotte de erenaam Jack krijgt. Dat was een fantastisch idee, en zo heeft Thaïsa nog wel meer ideeën! Zij staat vooral in voor de uitvoering van de social media bij Petit Alpaca, de verwerking van de voorraad en tutkettingen en zelf zal ook zij een deel van de externe communicatie voor haar rekening nemen. Dit doet ze keer op keer met veel passie! 

Thaïsa is een echte Hasseltse "vinstermik". Nog nooit gehoord van dat woord? Vraag het haar maar eens, ze zal het met veel plezier en met haar aanstekelijke lach aan je vertellen. Haar ochtendritueel? Koffie gaan drinken met haar mommy besties. Daarnaast is ze ook vroedvrouw in hart en nieren in het Jessa ziekenhuis in Hasselt. Zo kan je wel zeggen dat mama's en baby's haar nauw aan het hart liggen en ze altijd het beste met hen voor heeft.

 

 

Wist je dat Petit Alpaca al een aantal jaren bestaat maar gestart is onder de naam Studio Vedet? Het assortiment bestond toen enkel nog uit bijtringen, tutkettingen en speelkoorden die stuk voor stuk hand gemaakt en nu nog steeds handgemaakt door ons.

Na een aantal jaren was er nood aan een nieuwe, frisse start. Met veel trots gaan we jullie nog meer kunnen aanbieden bij PETIT ALPACA. We doen dit graag met onze mascotte Jack, de kleine alpaca en zijn mamalpaca.

Bij een frisse start horen dan ook nieuwe, duurzame maar oh zo leuke producten! Hopelijk kunnen wij onze droom waarmaken, en dat is door middel van duurzame en kwalitatieve producten aan te bieden die het leven van jou als ouder gemakkelijker maken.

Doordat wij producten aanbieden die makkelijker in gebruik zijn, maken wij jou het leven aangenamer en eenvoudiger. Hierdoor ga je meer tijd over hebben voor wat er écht toe doet: qualitytime met jouw kind. Door het gebruik van onze producten ga je als ouder ook dichter bij je kind komen te staan. Sommige producten zullen ook zorgen voor stimulatie en zelfontplooiing bij je kind, wat jou dan weer meer voldoening geeft als ouder.

 

© 2020 - 2024 Petit Alpaca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel